Atentionare pe Facebook pentru posesorii de caini din Baia Mare. Afla motivul

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pe pagina Salvati Animalele a aparut o postare prin care posesorii de caini sunt atentionati sa aiba grija in aceasta perioada, dat fiind faptul ca in Baia Mare are loc deratizarea orasului.

In postare se mai precizeaza ca otrava de sobolani care este folosita la deratizare actioneaza dupa cateva zile de la ingerare.

“ATENTIE BAIA MARE!!! In perioada 10-20 aprilie se va efectua deratizarea pe raza orasului nostru. TINETI-VA CAINII IN LESA SI DACA VEDETI CEVA SUSPECT IN GURA CAINELUI MERGETI URGENT LA VETERINAR!!!

Otrava de sobolani actioneaza dupa 5-6 zile de la ingerare si cand apar hemoragiile poate fi mult prea tarziu, cum a fost si pentru frumoasa Carla, pe care am pierdut-o in prima zi de Pasti, dupa ce a fost servita intentionat banuim noi pe cineva, chiar daca ea nu a facut rau la nimeni.

Poza a fost facuta cu 30 minute ca ea sa moara, saracuta parca incerca sa zambeasca, chiar daca sangele ii curgea din gura, incerca sa sfideze moartea dar pentru ea nu s-a mai putut face absolut nimic. Pacat, nu avea nici macar un an”, se arata in postare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *