Aterizare de urgenta in Elvetia a unui avion A320 al British Airways

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O aeronava A320 apartinand companiei British Airways, care zbura de la Bari (Italia) la Londra a aterizat de urgenta sambata dupa-amiaza la Basel-Mulhouse in Elvetia din cauza degajarii de fum in interior, informeaza France Presse, titreaza Agerpres.

Nu se cunoaste deocamdata cauza degajarii de fum. Cei 165 de pasageri sunt „teferi”, dar patru membri ai echipajului „au fost afectati de fum” si „transportati la spital”, a declarat pentru AFP Vivienne Gaskell, sefa departamentului de comunicatii al aeroportului. Traficul a fost intrerupt timp de douazeci de minute, a detalia aceasta, adaugand ca trei avioane au fost deviate – doua spre Zurich, unul spre Stuttgart – si cinci decolari au fost intarziate cu aproximativ 25 de minute. Dupa ce a constatat prezenta fumului in aeronava, „pilotul a avertizat cel mai apropiat turn de control”, in acest caz cel din Basel-Mulhouse, unde avionul a aterizat la ora 13:19” (11:19 GMT), a adaugat Gaskell.

Pompierii de la aeroport au intervenit imediat.

British Airways va inchiria un alt avion la sfarsitul dupa-amiezii pentru a-i transporta pe cei 165 de pasageri pe aeroportul Heathrow din Londra, a adaugat Vivienne Gaskell.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2