Atletico Madrid a deschis o procedura disciplinara impotriva atacantului Antoine Griezmann

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Clubul spaniol de fotbal Atletico Madrid a deschis o procedura disciplinara impotriva atacantului Antoine Griezmann, dupa ce internationalul francez a refuzat sa se prezinte sub comanda antrenorului Diego Simeone, in vederea reluarii pregatirilor pentru noul sezon, sperand in continuare ca transferul sau la FC Barcelona sa se realizeze, informeaza postul de radio Cadena Ser, relateaza Agerpres.

Griezmann a anuntat, la jumatatea lunii mai, ca se va desparti de Atletico la finalul sezonului, fara sa dezvaluie viitoarea sa destinatie, insa toata lumea banuia ca acesta va fi FC Barcelona, grupare care l-a dorit si in urma cu un an. Francezul a fost atunci convins de oficialii clubului madrilen sa ramana inca un sezon pe Metropolitano.

Clauza de reziliere a contractului lui Griezmann cu Atletico Madrid a scazut, la 1 iulie, de la 200 la 120 milioane euro, iar viitorul francezului depinde de modul in care se vor finaliza negocierile intre clubul sau si FC Barcelona in legatura cu modul de plata a sumei respective. Cu ocazia primei runde de discutii, responsabilii Barcelonei au cerut sa achite in rate contravaloarea clauzei lui Griezmann, lucru care i-a infuriat pe omologii lor de la Atletico, care au pus capat negocierilor.

Avocatul lui Griezmann a anuntat ca francezul nu s-a prezentat sub comanda lui Simeone deoarece nu a beneficiat de cele 30 de zile consecutive de vacanta la care are dreptul, conform regulamentului.

Presa catalana sustine ca Atletico Madrid este fortata, totusi, sa ajunga la un acord cu Barcelona in privinta lui Griezmann, banii primiti in schimbul francezului urmand sa fie redirectionati catre Benfica Lisabona, pentru plata transferului portughezului Joao Felix (127,5 milioane euro), caruia madrilenii i-au si atribuit, de altfel, tricoul cu numarul 7 purtat pana acum de internationalul francez.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2