Atletism: Claudia Bobocea, calificata in semifinalele probeide 1.500m, la Mondiale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sportiva romana Claudia Mihaela Bobocea s-a calificat in semifinalele probei de 1.500 m la Campionatele Mondiale de atletism de la Doha (Qatar).

Romanca a fost inregistrata cu al 15-lea timp din serii, 4 min 07 sec 76/100, si va evolua joi, in semifinale, de la ora 23:00 (ora Romaniei).

”Nu a fost o cursa usoara. A fost o cursa tipica pentru calificari. A trebuit sa iau cursa pe cont propriu pentru a-mi putea asigura locul in semifinala. Maine, pentru mine este ca o finala. Imi doresc calificarea in finala si ma voi lupta pentru asta intr-o companie selecta”, a declarat Claudia Bobocea pentru site-ul oficial al Federatiei Romane de Atletism.

Cel mai bun timp din calificari a fost reusit de olandeza Sifan Hassan, 4 min 03 sec 88/100.

Joi vor mai evolua doi romani la Mondialele de la Doha, Andreea Panturoiu in calificari la triplusalt (ora 16:40) si Andrei Gag in calificari la aruncarea greutatii (ora 19:20), relateaza Agerpres.

Romania participa cu zece atleti la Mondialele de la Doha, cel mai bun rezultat fiind inregistrat pana acum de Alin Firfirica, locul 4 la aruncarea discului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2