Atletism: Doi baimareni la Campionatul Mondial de atletism veterani

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In perioada 25-30 martie, la Budapesta, s-au desfasurat Campionatele Mondiale de atletism in sala rezervate sportivilor veterani, intrecere la care au participat mai multi sportivi din tara noastra, printre acestia numarandu-se si doi atleti veterani din Baia Mare, ambii participanti in premiera la un asemenea eveniment atletic international. Carol Farcas a fost prezent la mai multe editii ale Europenelor, plus nenumarate concursuri balcanice, in timp ce pentru Monica Hordo a fost un debut international, ea participant pentru prima oara si la Nationale in acest an.

Carol Farcas (+65 de ani) a participat la doua probe, la ambele descurcandu-se onorabil. S-a calificat in finala la 60 m garduri si a terminat pe locul 7 proba. Apoi, a fost prezent si intre pentatlonisti, reusind sa termine in final ep pozitia a 10-a (inaltime, greutate, lungime, 60 m garduri si 1000 m)
Monica Hordo (+35 de ani) s-a inscris la doua probe, 60 m si 200 m. In prima dintre acestea s-a clasat pe locul 23, iar in proba de 200 m a terminat pe locul 20.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1