Atletism: Usain Bolt a castigat o curs impotriva unui mototaxi, la Lima

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general


Fostul sprinter jamaican Usain Bolt, detinatorul recordurilor mondiale la 100 m si 200 m, s-a impus marti, fara prea mari eforturi, intr-o cursa impotriva unui mototaxi, care a avut loc in capitala statului Peru, Lima, informeaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Inedita intrecere s-a desfasurat pe distanta de 50 de metri, iar Bolt si-a demonstrat superioritatea neta in fata vehiculului motorizat, des intalnit pe strazile oraselor peruane si care poate atinge o viteza maxima de 60 km/h. Dupa ce a sarbatorit victoria prin gestul care l-a facut celebru in intreaga lume, acela de a imita un fulger, celebrul atlet i-a salutat pe fanii care au asistat la cursa, iar apoi a parcurs distanta catre linia de start la bordul mototaxiului, in ovatiile publicului.

El a declarat apoi, in gluma, ca mototaxiul trebuia sa plece cu zece minute inainte de start, pentru ca intrecerea sa fie mai palpitanta. Usain Bolt se afla in Peru cu ocazia unui turneu comercial pe care il efectueaza in America de Sud, alaturi de sponsorul sau principal. El a sosit la Lima de la Santiago de Chile, unde s-a intalnit luni cu presedintele chilian Sebastian Pinera.

Starul jamaican are programate miercuri mai multe actiuni publicitare la Lima, unde ureaza sa inaugureze, totodata, pista de atletism a viitoarelor Jocuri Panamericane, care se vor desfasura anul acesta in capitala peruana, intre 24 iulie si 11 august.

Foto: The Sun

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *