Maramuresul, prezent la Berlin. Monumentele UNESCO, multe cu probleme mari, prezentate ca puncte de atractie pentru turisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

craciun in maramures 2015 (9)Maramuresul este din nou prezent la Berlin, pentru a-si promova traditiile si obiceiurile care l-au facut faimos peste tot in lume. Ca de fiecare data, autoritatile judetene sunt extrem de incantate de acest gen de evenimente, care spera sa aduca turisti cat mai multi in judet. Doar ca ce uita sa se spuna este ca aceste traditii si obiceiuri sunt pe cale de disparitie, putand fi intalnite numai la anumite evenimente.

Oficialii Consiliului Judetean Maramures au anuntat ca in aceste zile se desfasoara la Berlin cea de-a 50-a editie a Targului International  de Turism ITB Berlin, eveniment la care participa nu mai putin de 180 de tari. Judetul Maramures isi promoveaza oferta turistica, alaturi de alti 55 de expozanti din tara, participand la Bursa Internationala de Turism in cadrul standului Autoritatii Nationale pentru Turism. La aceasta editie, Romania a fost selectata sa faca parte din grupul tarilor partenere pentru promovarea unor obiective turistice comune. Astfel, a fost aleasa Dunarea ca element comun Romania-Germania.

Intr-un comunicat de presa, oficialii Consiliului Judetean Maramures au anuntat ca vizitatorii care s-au oprit la standul Maramuresului au primit materiale promotionale cu principalele atractii turistice ale judetului. Pliante, brosuri, DVD-uri si multe alte materiale promotionale au prezentat potentialilor turisti monumentele UNESCO ale judetului, traditiile si cultura populara, traseele turistice si ariile protejate, harti ale judetului si calendare ale evenimentelor importante, devenite deja branduri. Anul trecut, peste 180.000 de vizitatori au trecut pragul targului.

Cezar TUDOR 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole