Atributii noi pentru vicepresedinti. Doru Dancus se va ocupa de preluarea Casei Tineretului

Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures din ultima zi a lunii februarie a adus multe vesti. Cristian Anghel a ramas consilier judetean, renuntand la functia de manager al Spitalului Cavnic, Mircea Ciocan, in schimb, renuntand la a mai fi consilier judetean, de acum inainte fiind manager de spital. Apoi, Gabriel Zetea, presedintele Consiliul Judetean a facut cateva informari legate de buna functionare a CJ Maramures.

Zetea a aratat ca cei doi vicepresedinti, Ioan Doru Dancus si Lucian Morar au primit atributii suplimentare, respectiv coordonarea unor proiecte cu finantare europeana. Daca Morar a primit doua proiecte cu finantare europeana, Dancus Doru a primit trei.

In plus, a mai anuntat Zetea, Lucian Morar va avea in coordonare institutiile de invatamant special din Maramures, iar Ioan Doru Dancus se va ocupa de proiectul de reabilitare a Palatului Administrativ si de cel de preluare a Casei Tineretului.

Ca un fapt divers, nevasta lui Doru Dancus, Iuliana Dancus, cea care conduce Ansamblul National Transilvania, va avea la Casa Tineretului, adica locul de care se va ocupa sotul in perioada urmatoare, un spectacol inedit. O colaborare cu o trupa de rock din Seini, un proiect interesant si unic pentru Romania.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dan

  Daca Anghel a renuntat la spitalul din Cavnic e bine. Nu stiu de ce s-a bagat in treaba, pentru ca nu avea nici o aptitudine pentru asta. Cameleonic cum este, cred ca a incercat o sursa de venit, insa cind a dat de greu a colorat tema politic si s-a retras elegant. Daca nu l-am sti, am zice ca a fost o incercare temerara de a salva un spital. Asa, pare un impostor care se retrage cind e greu.
  Cit despre familia Dancus, astia au un trend pozitiv acum pe seama incompetentei sistemul administrativ. Pe doamna o apreciez la ansamblu, dar pe tinarul Dancus il vad doar ca un functionar oportunist. In scurt timp se va vaedea.

  Reply
 2. bistro

  palaria de vicepresedinte al consiliului judetean, este una mult prea mare pentru domnul dancus… se vede clar din exterior de catre orice persoana cu bun simt… insa dancus nu prea isi da seama de treaba aceasta si culmea, nici nu-l deranjeaza deloc… nici pe altii din administratie nu-I deranjeaza deloc aspectul acesta… doar s-a respectat algoritmul, nu? atunci care e problema? toata lumea e fericita…

  Reply
 3. Ionel

  Ce v-am zis eu intr-o postare anterioara ? Doru Dancus a primit sarcina de-a prelua Casa Tineretului, pt. a o da sotiei ( ansamblului) ! Aceasta sarcina, manuşă-i vine. Sa nu ziceti ca nu v-am spus !!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1