Atrocitate: Caini executati prin impuscare pe pasunea localitatii Remeti. Incidentul s-a petrecut in aceasta seara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


In aceasta seara, la ora 17.00, trei focuri de arma i-au facut pe localnicii din Remeti sa tresalte in casele lor. Atrocitatea s-a petrecut pe pasunea localitatii Remeti. Doi caini, care pazeau oile, au fost executati fara mila de catre o un barbat, vanator de meserie, zic localnicii.

Catalin Chis, proprietar caini: “Am auzit trei focuri de arma, pe la ora 17.00, din locul in care eram, respectiv la aproximativ 500 m. Repede am mers spre zona din care s-au auzit focurile. Acolo am zarit o persoana care s-a indreptat spre autoturismul lui Andrei Muresan, responsabilul fondului de vanatoare din zona Remet pe Somes, autoturism care a si plecat imediat. Si ciobanul meu a auzit focurile de arma si a vazut masina lui Muresan. Amandoi ne-am indreptat spre locatia respectiva si am vazut cei doi caini insangerati. Ulterior am constatat ca erau morti prin impuscare. Unul a fost lovit in abdomen iar celalat in zona gatului. Am observat ca la unul dintre caini i-a fost luata cureaua cu jujeul. Nu este prima data cand sunt omorati cainii mei sau ai altor localnici. Pana acum mi-a omorat sapte caini. Vanatoarea acestora a inceput anul trecut in iarna. Maine voi incerca sa fac o plangere la Politia din comuna.”

Chis a mai declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca pe parcursul asa-zisei vanatori, anul trecut, o parte din cainii morti au fost luati imediat de catre cel care i-a impuscat.

Revenim cu detalii pe acest subiect. Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2