Atrocitate: Caini executati prin impuscare pe pasunea localitatii Remeti. Incidentul s-a petrecut in aceasta seara

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general


In aceasta seara, la ora 17.00, trei focuri de arma i-au facut pe localnicii din Remeti sa tresalte in casele lor. Atrocitatea s-a petrecut pe pasunea localitatii Remeti. Doi caini, care pazeau oile, au fost executati fara mila de catre o un barbat, vanator de meserie, zic localnicii.

Catalin Chis, proprietar caini: “Am auzit trei focuri de arma, pe la ora 17.00, din locul in care eram, respectiv la aproximativ 500 m. Repede am mers spre zona din care s-au auzit focurile. Acolo am zarit o persoana care s-a indreptat spre autoturismul lui Andrei Muresan, responsabilul fondului de vanatoare din zona Remet pe Somes, autoturism care a si plecat imediat. Si ciobanul meu a auzit focurile de arma si a vazut masina lui Muresan. Amandoi ne-am indreptat spre locatia respectiva si am vazut cei doi caini insangerati. Ulterior am constatat ca erau morti prin impuscare. Unul a fost lovit in abdomen iar celalat in zona gatului. Am observat ca la unul dintre caini i-a fost luata cureaua cu jujeul. Nu este prima data cand sunt omorati cainii mei sau ai altor localnici. Pana acum mi-a omorat sapte caini. Vanatoarea acestora a inceput anul trecut in iarna. Maine voi incerca sa fac o plangere la Politia din comuna.”

Chis a mai declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca pe parcursul asa-zisei vanatori, anul trecut, o parte din cainii morti au fost luati imediat de catre cel care i-a impuscat.

Revenim cu detalii pe acest subiect. Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *