Ferneziu: Au ajuns sa doarma la rude si la prieteni, disperati din cauza lucrarilor executate noaptea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

lucrari, foto de deschidereBaimarenii din cartierul Ferneziu au ajuns sa-si paraseasca casele pentru a se odihni la rude si la prieteni, disperati fiind de lucrarile care se efectueaza pe timpul noptii, in zona in care locuiesc. Mai mult, acestia au iesit in strada, noaptea trecuta, dupa orele 22.00, cand echipele firmei Hidroconstructia din Baia Mare, lucrau de zor tulburand linistea locuitorilor din zona.

Nemultumiti de faptul ca muncitorii au continuat sa lucreze desi era aproape miezul noptii, localnicii au apelat numarul de urgenta 112, solicitand interventia Politiei.

“Au iesit in strada vreo 30 de vecini, dintre ei au plecat in oras sa se odihneasca cu nu au putut dormi din cauza zgomotului infernal. Erau doua sau trei utilaje care au taiat strada in mai multe locuri. Aici nu mai are acces nici salvarea, nici pompierii. S-a lucrat in mai multe nopti. Politistii au venit, de la Politia Locala si cei de la Ordine Publica, dar nu au dat amenzi si nici nu au reusit sa ii opreasca pe muncitori”, a declarat un baimarean din cartierului Ferneziu.

Spre disperarea localnicilor, lucrarile au continuat pana dupa miezul noptii. Baimarenii care au trimis mai multe fotografii pe adresa redactiei au tinut sa precizeze faptul ca este vorba despre lucrarile de canalizare, executate in cadrul proiectului implementat de Societatea Vital, pe bani europeni.

Cei care ne-au trimis fotografiile spera sa primeasca ajutor din partea autoritatilor locale, pentru a se odihni din nou in casele lor.

Andreea FAT

 

firiza5

firiza 3

firiza 4

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Urmuz

  Ziua nu e bine, noaptea nu e bine… dar vreti ca lucrurile sa fie bine! Hotara-ti-va, ce vreti? Lucruri bine facute? Sau eterna liniste binecuvantata? Un pic de rabdare, monsher…

  Reply
 2. lepetir

  Cu siguranta Vitalu-i de vina, ca foloseste tehnologii vechi….sa introduca canalizare wiereless…

  Reply
 3. annamaria

  Ai dreptate urmuz. Trebuia sa-i lase in mizeria aia fara canalizare si atunci erau multumiti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *