Au fost demarate discutiile pentru construirea unei noi gradinite care se adreseaza si copiilor cu dizabilitati. Vezi aici unde va fi aceasta gradinita

PNL

In cadrul discutiilor purtate in plenul Consiliului Local, pe tema banilor care se solicitau a fi alocati cultelor religioase, reprezentantul Primariei Baia Mare a facut o precizare legata de realizarea unui centru care sa aiba functionalitate de gradinita.

Am demarat discutiile pentru ca impreuna cu Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului, in parteneriat, sa realizam un centru, o gradinita, pentru copiii inclusiv cu dizabilitati fizice sau care au autism sau alte afectiuni, in cladirea aflata in continuarea Serviciului Roman de Informatii.

Este un spatiu degradat, o structura degradata. Episcopia a renuntat sa faca sediul episcopal acolo si apreciez acest lucru, pentru ca nu e momentul acum sa se intample o astfel de investitie acolo. Exista fonduri guvernamentale pentru construirea unor astfel de gradinite si cred ca ar trebui sa ne implicam in acest sens, a relatat reprezentantul Primariei.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Adevarul!!

    Renuntati la atatea spectacole si solisti platiti din Consiliu Judetean , la peste 1500 de euro “En mano “onorariul.Platiti solistii din sponsorizari desteptilor.nu furati banii !!! . O sa va ajunga bani si de gradinite pentru copii cu dizabilitati. Mai noi toti ne inveselim cu aceste spectacole si zile ale oricarui oras , prin alte cuvinte furam la greu !!!. Apropo:Pomohaci mai canta trei melodii pentru 1500 de euro!!! restul anecdote pe scena!!!:)

    Reply
  2. teodor

    E pe undeva normal,mai ales ca suntem un oras nu cu multe abilitati ( de ani buni nu ne mai vin investitori seriosi ) ci cu multe dizabilitati.Si-a dat seama primarul dupa voturile primite ca suntem multi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1