Au fost depistați alți patru bărbaţi care au condus în stare de ebrietate pe drumurile din județ

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Zilnic, poliţiştii care acţionează pe drumurile publice depistează persoane care pun în pericol siguranţa de drumurile publice.

Cele mai multe infracţiuni constatate sunt conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea fără permis de conducere. De fiecare dată poliţiştii iau măsuri ferme faţă de cei depistaţi. Spre exemplu în ultimele 24 de ore au fost întocmite patru dosare penale, toate pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, informează IPJ Maramureș.

Recordul de ieri aparţine unui băimărean de 39 de ani. Crezând că la adăpostul nopţii va scăpa de controalele poliţiştilor, acesta a urcat la volanul autoturismului după ce a consumat o cantitate însemnată de alcool. În jurul orei 02:20, poliţiştii din Baia Sprie care efectuau activităţi de patrulare şi control au efectuat semnalele regulamentare pe strada Câmpului din oraş.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de permanență Baia Sprie, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în noaptea trecută, puţin după ora 00.00, poliţiştii din Vişeu de Sus au depistat doi bărbaţi care conduceau sub influenţa lui Bachus: un tânăr avea concentraţia de  0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un bărbat de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe raza comunei Strâmtura poliţiştii au depistat un bărbat care conducea o autoutilitară cu o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole