Au inceput distrugerile si furturile pe drumul Baia Sprie – Barsana. Plangeri depuse la politie

Reclame home 1
Reclame home 1

CNADNR-drumNici nu a fost bine reabilitat si modernizat, ca deja au inceput problemele pe drumul judetean Baia Sprie-Barsana. Managerul de proiect, Vasile Span a vorbit despre faptul ca in zona orasului Baia Sprie au fost facute o serie de lucrari ilegale, fara niciun fel de autorizatii. Apoi, a aratat Span, au inceput a se fura diferite elemente de pe acest drum.

La toate acestea, au mai spus cei de la CJ MM, se adauga viteza prea mare cu care circula unii soferi, stropind peretii caselor aflate chiar langa drum.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ), Zamfir Ciceu a adaugat ca la finalizarea acestui proiect in totalitate, adica 30 iunie 2016, va exista o limitare de tonaj pe acest drum judetean.

Proiectul drumului Baia Sprie-Barsana a demarat inca din 2009, abia cum, la 7 ani de la demararea lucrarilor, putandu-se spune ca proiectul va fi terminat. 56 de km in sapte ani.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  mai zamfir, parca drumul asta a fost finalizat si anul trecut dar sigur n-am inteles noi prea bine.:))) acum zici ca va fi finalizat in totalitate in vara lui 2016, beleaua e ca pe noi ne-ar interesa cind se va finaliza in totalitatea totalitatii?. prietenul span zice ca se fura, eu as fi curios sa stiu cam ce se smiceste mai mult: drum cu prioritate sau cedeaza trecerea?.si inca ceva, niciodata sa nu-l lasati pe kake sa parcurga acest drum neinsotit de cineva din cj ca sigur ramineti fara liniile continue.

  Reply
  1. Dan

   Cel mai slab consiliu judetean,for ever.Zero realizări,zero parcuri industriale,somaj,sărăcie,foame si oameni plecati in pribegie la munca.Astia sunt un fel de Barniverne,pentru tat judetu’…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole