Au inceput filmarile pentru sezonul al doilea “Hell’s Kitchen”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

bontea iadul bucatarilorCautarea urmatorului chef capabil sa treaca prin iadul bucatarilor a inceput. Cei trei jurati, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu, au inceput filmarile pentru cel de-al doilea sezon al show-ului ‘Hell’s Kitchen’, care va debuta la Antena 1 in aceasta primavara. Cei 20 de concurenti alesi pe spranceana au facut deja cunostinta cu bucataria si casa ‘Hell’s Kitchen’ si se pregatesc pentru probe care mai de care mai dificile, care le vor testa nu numai calitatile culinare, ci si abilitatile de lider, scrie Agerpres.

‘Suntem in cautarea urmatorului chef care sa poata conduce o bucatarie intr-un restaurant adevarat, care sa poata concepe un meniu si care sa ne devina coleg. Sezonul acesta veti vedea concurenti foarte talentati si priceputi la gatit, asa ca, din cate am apucat pana acum sa vad, lupta se anunta a fi una foarte stransa’, spune Sorin Bontea.

La randul lui, Catalin Scarlatescu marturiseste ca este cu ochii in patru pe cei care au intrat in bucataria ‘Hell’s Kitchen’: ‘Caut atentie pentru detalii, talent, dorinta de perfectiune in farfurie si gust desavarsit, ambitia de a fi cel mai bun. Imi doresc sa fiu uimit. Vreau sa vad bucatari hotarati, care sa faca fata noilor probe cu care venim in acest sezon, pentru ca telespectatorii trebuie sa stie ca etapele concursului vor fi cu adevarat spectaculoase.’

Iar Florin Dumitrescu e nerabdator sa revina in bucataria restaurantului ‘Hell’s Kitchen’, care va fi redeschisa si va functiona din nou in regim cat se poate de real: ‘Veti vedea meniuri noi, seri tematice, intreceri stranse. Aici se nasc adevaratii chefi, ata ca misiunea noastra, a juratilor, este, inca o data, aceea de a le forta limitele si de a-i face pe concurenti sa devina cea mai buna varianta a lor. Sper ca la final castigatorul sa fie cel putin la fel de talentat, original si muncitor ca Tavi, castigatorul primului sezon, care ti-a inceput deja activitatea de chef alaturi de mine’, a incheiat acesta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *