Au inceput inscrierile pentru ocuparea posturilor de directori si directori adjuncti la 59 de scoli si gradinite din Maramures. Vezi aici cand este concursul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dascalii care doresc sa participe la concursul din invatamantul preuniversitar pentru ocuparea posturilor de director si director adjunct la cele 59 de unitati scolare din judetul Maramures pot depune dosarele pentru inscrie la Inspectoratul Scolar Judetean pana la data de 6 iulie 2017.

Posturile sunt scoase la concurs dupa ce acestea nu s-au ocupat in luna octombrie 2016.

Astfel, proba scrisa va fi in data de 17 iulie a.c., iar interviul va fi programat intre 19 si 31 iulie 2017.

“Evaluarea CV-ului si interviul se va face dupa proba scrisa si se va finaliza pana la sfarsitul lunii iulie. In acest interval, fiecare candidat va fi programat pentru examinare”, a relatat inspectorul scolar Livia Pop, de la Inspectoratul Scolar Judetean Maramures.

La nivelul municipiului Baia Mare au fost scoase la concurs posturile din 18 unitati. Dintre acestea amintim: Liceul de Arte Baia Mare, Liceul Teoretic “Emil Racovita”, Colegiul National “Gheorghe Sincai”, Colegiul National “Vasile Lucaciu”, Colegiul Tehnic “Aurel Vlaicu”, Scoala Gimnaziala “Nicolae Iorga”, Scoala Gimnaziala “George Cosbuc”, Gradinita “Otilia Cazimir”, Gradinita Nr. 10 si altele.

In orasul Sighetu Marmatiei concursul se va sustine pentru sase unitati. Dintre acestea enumeram: Colegiul National “Dragos Voda”, Scoala Gimnaziala “George Cosbuc”, etc., aici nefiind necesara organizarea si pentru gradinite deoarece posturile au fost ocupate.

In Baia Sprie, spre exemplu, posturile au fost puse la bataie pentru Clubul Sportiv Scolar si pentru Colegiul Tehnic Transporturi Auto.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2