Au început înscrierile pentru seminarul „Oportunități de digitalizare”, organizat de One-IT

Reclame home 1
Reclame home 1

https://www.one-it.ro/eveniment-digitalizare/?coOne-IT vă invită miercuri, 29 martie 2023, la seminarul „Oportunități de digitalizare”, care va avea loc la Hotel Magus (Baia Mare), începând cu ora 13:45. Acest eveniment este dedicat companiilor locale ce doresc să își eficientizeze activitatea prin digitalizare din resurse proprii, leasing operațional sau din fonduri nerambursabile.

Sesiunea de înscrieri este în plină desfășurare. Vă puteți rezerva >> AICI locul în sală.

Afacerile care vor să rămână competitive într-un mediu de afaceri în continuă schimbare trebuie să țină pasul cu noile tehnologii și să găsească soluții de eficientizare a activității. Una dintre aceste soluții este digitalizarea.

În acest context, seminarul este deschis tuturor antreprenorilor interesați de modalități de accelerare a dezvoltării companiei prin digitalizare. Aceasta este o oportunitate unică de a înțelege beneficiile și implicațiile digitalizării în business, precum și de a obține sfaturi și recomandări de la experți în domeniu.

La seminarul Oportunități de digitalizare, antreprenorii prezenți vor avea ocazia de a afla tendințele tehnologice și posibilitățile de sprijin pentru implementarea digitalizării în afaceri, chiar de la speakerii pregătiți să le răspundă la cele mai importante întrebări:

Răzvan Gălățan (Goodwill Consulting) – Expert în consultanță pentru accesarea de fonduri nerambursabile;

Ionuţ Pop (Grenke Renting) – Specialist în finanțare B2B prin leasing operațional;

Nicolae Onțiu (One-IT) – Specialist în tehnologii IT și Digitalizare.

Evenimentul are scopul de a aduce informații relevante despre identificarea și implementarea de tehnologii digitale care sporesc productivitatea, automatizează procesele și eficientizează activitatea angajaților în mod real. În plus, vor fi abordate și alternativele de finanțare pe care le pot lua în considerare firmele pentru a-și gestiona mai ușor resursele dedicate digitalizării.

Iată câteva dintre subiectele principale care vor fi abordate în cadrul evenimentului:

noutăți legate de transformarea digitală în mediul de afaceri;

know-how necesar pentru identificarea soluțiilor de digitalizare potrivite specificului companiei;

posibilități de implementare a tehnologiilor digitale, realizate din fonduri proprii sau din surse externe (leasing operațional sau fonduri nerambursabile).

Deoarece există în piață un interes crescut pentru digitalizare, One-IT își propune să ofere o nouă perspectivă companiilor din regiune care au nevoie de răspunsuri concrete ce pot ajuta firmele să ia decizii informate în procesul de dezvoltare prin intermediul tehnologiei.

Fiecare antreprenor interesat să afle informații valoroase pe care le poate pune în practică în propria afacere, este invitat să participe la acest eveniment. Pentru că numărul de locuri este limitat, vă puteți confirma din timp prezența la eveniment, accesând pagina dedicată seminarului „Oportunități de digitalizare”: https://www.one-it.ro/eveniment-digitalizare/

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole