Au inceput lucrarile de inchidere a depozitului de deseuri neconforme de la Satu Nou de Jos

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

depozit satu nouLucrarile de inchidere a depozitului de deseuri neconforme de la Satu Nou de Jos – Baia Mare au fost reluate joi, 21 ianuarie, dupa ce instanta a admis cererea formulata de Consiliul Judetean Maramures privind dreptul de a continua lucrarile.

In fapt este vorba de Hotararea nr.11/14.01.2016 a Tribunalului Judetean Bistrita-Nasaud care admite cererea de Ordonanta Presedintiala si prin care se ordona S.C. Drusal SA, in calitate de operator, sa permita efectuarea lucrarilor de construire pentru inchiderea in situ a depozitului neconform de deseuri urbane Satu Nou de Jos – Baia Mare, conform Autorizatiei de Construire nr.38/14.07.2015.

Lucrarile de inchidere a depozitului, sunt parte a proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures” si trebuiau sa demareze in iulie 2015.

In repetate randuri executantul „Asocierea Bilfinger Baugesellschaft m.b.H, ca lider de asociere, impreuna cu Intreprinderea Montaj Instalatii S.A. Baia Mare si Institutul de Studii si Proiectari Energetice S.A.” a fost impiedecat de operatorul S.C. Drusal S.A. sa inceapa lucrarile, astfel incat Consiliul Judetean Maramures a fost nevoit sa apeleze la decizia instantei.

In consecinta, s-a solicitat Antreprenorului sa treaca la continuarea executarii lucrarilor aferente contractului, conform obligatiilor asumate.

Imediat dupa aceasta comunicare s-a cerut Antreprenorului mobilizarea in vederea inceperii lucrarilor, astfel incat la aceasta ora, pe depozitul de deseuri neconforme de la Satu Nou de Jos lucrarile aferente inchiderii sunt in desfasurare.

cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2