Asteptarea soferilor a luat sfarsit. Au inceput lucrarile pe DN 18 Moisei-Carlibaba

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dn 18Data de 2 septembrie 2016 va ramane in istorie drept ziua in care s-a dat startul (de fapt a treia incercare de a face acest drum) lucrarilor la singurul tronson de drum national 18 care a fost lasat de izbeliste. Prin urmare au demarat, asa cum era preconizat, lucrarile la drumul national 18 care leaga judetul Maramuresul de judetul Suceava prin Pasul Prislop.

O intalnire pe aceasta tema a avut loc la primaria Moisei, la care au luat parte factorii implicati, dar si prefectul Sebastian Luput. Deja se stie ca firma care a castigat licitatia pe lotul 2 Sesuri – Carlibaba a inceput lucrul, primele lucrari atacate fiind la podete. Oricum locuitorii din Moisei si Borsa sunt satui de atatea promisiuni si spera ca macar de data aceasta lucrul inceput sa fie si terminat. Va reamintim ca borsenii si moiseienii au iesit de cateva ori in strada, tinand sa isi exprime public nemultumirea fata de bataie de joc pe care, spun ei, o primesc atat de la autoritatile judetene, care le promit azi o data, maine alta, dar si de la cele centrale.

Prefectul Judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput, a fost prezent astazi pe santierul de lucrari desfasurat pe DN 18, tronsonul Baia Sprie – Sighetu Marmatiei pentru a vedea care este stadiul lucrarilor. Acesta a precizat ca lucrarile sunt in desfasurare pe portiuni importante si se desfasoara la intensitate maxima.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a mai adaugat ca circulatia se desfasoara deja in conditii bune, fiind doar doua portiuni cu circulatie dirijata pe un singur sens si semafor: „In toata perioada urmatoare se vor face vizite de supraveghere a bunului mers a lucrarilor cantitativ si calitativ si pentru finalizarea acestora la termenele stabilite”.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2