Au inceput pregatirile pentru Baia Mare Beach Handball Challenge 2018 (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pregatirile pentru cea de-a treia editie Baia Mare Beach Handball Challenge sunt in toi.

In Centrul Vechi al orasului a inceput amenajarea terenului pe care se va desfasura competitia in perioada 6-15 iulie.

Evenimentul va cuprinde 4 competitii si va debuta pe data de 6 iulie cu binecunoscuta competitie de beach handball pentru amatori care va dura 3 zile si va avea doua categorii: masculin si feminin.

In 8-12 iulie, intra in scena doua sporturi care au avut mare succes anul trecut si anume volei si fotbal pe nisip. In 8-9 iulie iubitorii de volei sunt asteptati sa se inscrie la cea de-a doua editie de beach volley, atat la categoria masculin cat si feminin, urmand ca in 11-12 iulie sa “intre in scena” pasionatii de fotbal.

In perioada 13-15 iulie beach handball-ul revine pe plaja pentru competitia vedeta a evenimentului si anume etapa din cadrul European Beach Handball Tour, competitie care incheie a III-a editie “Baia Mare Beach Handball Challenge”.

Pe langa cele 4 competitii, organizatorii au pregatit numeroase activitati atat pentru cei mici cat si pentru cei care vor sa vada spectacol si sa faca miscare pe plaja de la munte, cum ar fi: reprezentatii de karate, kangoo jumps, dansuri si multe concursuri si surprize.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *