Au inceput pregatirile pentru Baia Mare Beach Handball Challenge 2019 (FOTO)

In Centrul Vechi din Baia Mare au inceput pregatirile pentru Baia Mare Beach Handball Challenge 2019.

Derulat in perioada 6-9 iunie sub patronajul Federatiei Europene de Handbal (EHF), turneul final aduce la start 28 de echipe din 10 tari, in total aproape 500 de sportivi, delegati si oficiali, Baia Mare devenind pentru aproape o saptamana epicentrul beach handball-ului european.

Fata de ultima editie a Baia Mare Beach Handball Challenge, de data aceasta comisia de beach handball a EHF a solicitat instalarea a 3 terenuri si dotarea arenelor cu tribune cu cel putin 500-600 locuri. Organizatorii si-au propus realizarea unor stabilimente complexe, arena principala urmand a rezerva cateva surprize si noutati, printre ele probabil si un ecran de mari dimensiuni pe care vor rula imagini in direct din timpul meciurilor, dar si stiri, interviuri si montaje cu cele mai spectaculoase faze ale meciurilor.

Intreaga competitie va fi transmisa pe live stream, suporterii echipelor participante si ai beach handball-ului din intreaga lume putand sa urmareasca in direct meciurile din cadrul turneului. Se fac eforturi si in vederea realizarii unei colaborari cu un post de televiziune cu acoperire nationala care sa transmita o parte din partidele de la „ebt Final 2019” din Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1