Au inceput pregatirile pentru cea de-a doua editie a „Zilelor Maramuresului”

sedinta cjConsiliul Judetean Maramures, prin Centrul Judetean de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare Maramures va organiza cea de-a doua editie a „Zilelor Judetului”, in intervalul 7-8 mai 2016.

Astfel, miercuri, 24 februarie, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a avut o intalnire de lucru cu directorii institutiilor de cultura din subordine si cu angajati ai aparatului propriu pentru a stabili actiunile culturale care se doresc a fi organizate in acea perioada.

Se va continua si in acest an Festivalului Dacilor Liberi, in aceeasi locatie – respectiv Muzeul Satului din Baia Mare -, dar se vor organiza si actiuni noi in comparatie cu cele derulate la prima editie. Nu vor lipsi din program simpozioane, expozitii, spectacole la Teatrul de Vara din Baia Mare, ateliere de pictura, sculptura, gatit traditional, prezentare de costume traditionale si multe alte actiuni.

„Dorim ca institutia Consiliului Judetean Maramures sa se raporteze la doua manifestari culturale importante pe care le organizeaza in fiecare an: Craciun in Maramures si Zilele Judetului. Speram ca si Zilele Judetului sa ajunga un brand asa cum este Craciun in Maramures si suntem deschisi la orice idei si colaborari din partea institutiilor din judet. In fond, scopul acestei actiuni este promovarea traditiilor, a oamenilor, a culturii, a valorilor reale ale judetului”, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1