Auchan face angajari in Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Dupa ce si-a deschis recent hipermarket-ul din Baia Mare, Auchan a dat drumul la angajari.

Astfel sunt disponibile 50 de posturi pentru lucratori comerciali in Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures.

Alte 10 posturi sunt pentru agenti de securitate in Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Timisoara, Sibiu.

Totodata,  mai exista cate un post disponibil pentru macelar, brutar, cofetar si bucatar in Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Timisoara, Sibiu.

Salariile pentru aceste posturi sunt suprinse intre 700 si 1.000 de lei, cu tot cu bonuri de masa.

AICI gasiti informatii despre fiecare post in parte.

Vlad HERMAN

 

 

Reclame home 1
Data curenta: ’17/07/2019’

Related posts

8 Comments

 1. dilau

  prietene steko, e vorba de vreo 200 de euro/luna cu tot cu bonuri de masa, chiar nu te intereseaza?.macar nu bagi ca negru.:)).

  Reply
 2. steko

  …da,bagi ca un alb pina devii negru(de foame),nu te speria,si pe-aici Auchan(Sabeco)da 800,si totii parca ar fi negri…de multumire cred 🙂

  Reply
  1. dilau

   prietene steko, eu zic ca e o mica/mare diferenta intre a sta ca o planta in fatza unui magazin si a schimba o garnitura de chiloasa la un tir.chiar una de citeva sute de euro pe luna.

   Reply
   1. steko

    ,,importanta sociala”a muncii prestate,he,he,he!-doar Stelica cunoaste un mecanic baimarean ce ajunge la 2000 E pe luna,ca pe pamint…adevarul e ca in Romania salariile sint de,,mizerie”,daca un,,corporatist”ajunge undeva la4-5-600E e nasol rau de tot,ma intreb ce mama dracului se pot face cu nici 200 care cica sint,,minimul”,zau,imi vine sa string de git fiecare id..ot ce promite odata la 4 ani marea si sarea,stiind ca tot ce scoate pe gura e doar minciuna sau,,kkt”…

    Reply
    1. dilau

     prietene steko, daca n -am dat pe spate pina acum sigur o sa ne descurcam si in continuare.auzi,ceva ma face sa cred ca si englezu sau neamtu zice la fel – ce dracu face steko cu doar 1000 de euro pe luna ?-.

     Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *