Auchan face angajari in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa ce si-a deschis recent hipermarket-ul din Baia Mare, Auchan a dat drumul la angajari.

Astfel sunt disponibile 50 de posturi pentru lucratori comerciali in Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures.

Alte 10 posturi sunt pentru agenti de securitate in Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Timisoara, Sibiu.

Totodata,  mai exista cate un post disponibil pentru macelar, brutar, cofetar si bucatar in Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Timisoara, Sibiu.

Salariile pentru aceste posturi sunt suprinse intre 700 si 1.000 de lei, cu tot cu bonuri de masa.

AICI gasiti informatii despre fiecare post in parte.

Vlad HERMAN

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. dilau

  prietene steko, e vorba de vreo 200 de euro/luna cu tot cu bonuri de masa, chiar nu te intereseaza?.macar nu bagi ca negru.:)).

  Reply
 2. steko

  …da,bagi ca un alb pina devii negru(de foame),nu te speria,si pe-aici Auchan(Sabeco)da 800,si totii parca ar fi negri…de multumire cred 🙂

  Reply
  1. dilau

   prietene steko, eu zic ca e o mica/mare diferenta intre a sta ca o planta in fatza unui magazin si a schimba o garnitura de chiloasa la un tir.chiar una de citeva sute de euro pe luna.

   Reply
   1. steko

    ,,importanta sociala”a muncii prestate,he,he,he!-doar Stelica cunoaste un mecanic baimarean ce ajunge la 2000 E pe luna,ca pe pamint…adevarul e ca in Romania salariile sint de,,mizerie”,daca un,,corporatist”ajunge undeva la4-5-600E e nasol rau de tot,ma intreb ce mama dracului se pot face cu nici 200 care cica sint,,minimul”,zau,imi vine sa string de git fiecare id..ot ce promite odata la 4 ani marea si sarea,stiind ca tot ce scoate pe gura e doar minciuna sau,,kkt”…

    Reply
    1. dilau

     prietene steko, daca n -am dat pe spate pina acum sigur o sa ne descurcam si in continuare.auzi,ceva ma face sa cred ca si englezu sau neamtu zice la fel – ce dracu face steko cu doar 1000 de euro pe luna ?-.

     Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole