Audi A7 căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit de polițiștii de frontieră

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, judeţul Suceava au descoperit și indisponibilizat un autoturism Audi A7, în valoare de 25.000 de euro, căutat de autoritățile din Slovacia.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației, s-a declanșat o acțiune le linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate. Astfel, într-o parcare de pe raza orașului Siret a fost identificat un autoturism marca Audi A7, înmatriculat în Cehia. Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul, Audi A7, figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Slovacia.”

Autoturismul, în valoare de aproximativ 120.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2