Audi plin cu tigari, la Bistra

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

tigari contrabandaIn data de 19 aprilie, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza comunei Bistra, jud. Maramures, a urmarit in trafic un autoturism marca Audi A6, al carui sofer nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de acestia.

La scurt timp,  politistii de frontiera au descoperit, pe o strada laterala, masina abandonata, in interiorul careia se aflau mai multe colete cu tigari fapt pentru care a fost condusa la sediul inspectoratului in vederea continuarii cercetarilor.

“Au fost descoperite 7.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 67.000 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

Pe timpul cercetarilor s-a constatat faptul ca numarul de inmatriculare provizoriu aplicat pe autoturism este expirat din data de 6.04.2016.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

* Si politistii de frontiera de la Sectorul PF Valea Viseului au descoperit in zona de competenta, in apropierea frontierei de stat, 16 colete abandonate, care contineau tigari.

In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 8.930 pachete de tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 79.800 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1