Audi Q7 “blindat” cu tigari de contrabanda. Masina a fost depistata pe raza localitatii Rona de Jos

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit intr-un autoturism 19.480 pachete cu tigari, in valoare de aproximativ 228.000 lei, marfa urma sa fie comercializata pe piata neagra de desfacere din zona.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Ieri seara, in jurul orei 20.00, colegii nostri au identificat in trafic, pe raza localitatii Rona de Jos, judetul Maramures, un autoturism marca Audi Q7. Politistii de frontiera au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autoturismului in cauza, insa soferul le-a ignorat, continuandu-si deplasarea in viteza, spre localitatea Sighetu Marmatiei. Drept urmare, s-a pornit la urmarirea acestuia, iar dupa cativa zeci de metri, soferul a virat pe un drum neamenajat, a abandonat autoturismul si a fugit.”

In masina au fost descoperite mai multe colete cu tigari de provenienta ucraineana, care au fost transportate la sediul serviciului, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 19.480 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 228.000 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar autoturismul folosit la activitatea infractionala in valoare de 48.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, dar si pentru depistarea soferului, respectiv a tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2