Audi Q7 “saltat” de politistii de la ITPF Sighetu Marmatiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au depistat un cetatean polonez care conducea un autoturism marca Audi Q7, ce figura ca fiind cautat de autoritatile din Polonia.

Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei: “In Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat la control pe sensul de iesire din tara, cetateanul polonez Darius S., in varsta de 31 de ani. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Audi Q7, cu numar de inmatriculare specific Poloniei. In urma controlului efectuat asupra documentelor de calatorie si verificarilor efectuate in bazele de date, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul figureaza ca fiind bun cautat pentru confiscare sau folosire ca proba in cadrul procedurilor penale, alerta fiind introdusa de catre autoritatile din Polonia in cursul aceleiasi zile.”

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire iar autoturismul in valoare de aproximativ 280.000 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *