Audi va lansa 5 modele e-tron in China, inclusiv o masina electrica cu autonomie de 500 de kilometri

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

audiAudi ataca piata chineza cu 5 modele e-tron pana in 2020, iar printre ele se numara si o electrica cu autonomie de 500 de kilometri. Urmeaza si un SUV electric pana in 2025.

Audi ocupa doar locul 3 intr-un clasament al celor mai mari constructori premium din lume, iar una dintre explicatii este ca BMW si Mercedes se afla de ceva timp pe un trend ascendent puternic. In schimb, vanzarile Audi din China au stagnat in ultimul an, motiv pentru care constructorul german pregateste o strategie alternativa.

Audi mizeaza pe vanzarile in crestere ale masinilor electrice si hibride din aceasta tara, astfel ca va lansa 5 modele e-tron in China pana in 2020. Printre acestea va figura cel putin o masina electrica cu autonomie de peste 500 de kilometri.

“In urmatorii 5 ani vom adauga in portofoliul nostru din China 5 modele e-tron produse local, inclusiv modele electrice cu autonomii mai mari de 500 de kilometri”, explica Rupert Stadler, presedintele consiliului director al Audi.

Ofensiva Audi nu se va opri insa aici, intrucat constructorul german si-a stabilit inclusiv strategia pe urmatorii 10 ani si mizeaza pe dezvoltarea unui SUV si a unui sedan electrice pana in 2025.

Mai multe pe automarket.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *