septembrie 17, 2021

Audi vrea sa isi dubleze vanzarile pe piata din China pana in 2023

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Constructorul german de automobile premium Audi vrea sa isi dubleze vanzarile de pe piata din China in urmatorii sase ani, a declarat directorul de vanzari de la Audi, Bram Schot, pentru saptamanalul german Automobilwoche, transmite Reuters, informeaza AGERPRES.

Anul trecut, Audi, divizie a grupului Volkswagen, a vandut 597.000 de automobile in China, care este deja cea mai importanta piata a sa.

“In 2023, vrem sa vindem 1,2 milioane autovehicule in China”, a declarat Bram Schot pentru saptamanalul german Automobilwoche. Potrivit acestuia, piata de automobile premium din China are potentialul de a creste pana la trei milioane de vehicule pe an. “Cine vrea sa profite de acest potential, trebuie sa fie pregatit” a spus directorul de vanzari de la Audi

Schot a mai spus ca Audi va continua sa lucreze cu constructorii chinezi SAIC si FAW, dupa ce anul trecut a reusit sa solutioneze disputa cu concesionarii din China care riscau sa ii afecteze vanzarile pe cea mai mare piata auto din lume. Disputa a fost provocata de colaborarea pe termen lung dintre Audi si SAIC Motor Corp, colaborare care i-a nemultumit pe dealerii Audi din China, care comercializeaza si alte vehicule produse in China de un joint venture dintre Audi si constructorul chinez FAW Corp.

China solicita companiilor straine sa infiinteze societati mixte cu parteneri locali, pentru a se asigura ca producatorii auto chinezi obtin acces la tehnologie si know-how.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2