Audienta publica in Ocna Sugatag. Vlad Durus: „Esti implinit ca parlamentar atunci cand vezi ca agenda cetateanului este si agenda ta” (FOTO)

PNL

Sambata, 10 noiembrie, deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus, insotit de colegi din organizatia locala, a continuat campania „Audienta publica” in localitatea Ocna Sugatag. Timp de 3 ore deputatul a stat de vorba cu locuitori din cele 4 sate apartinatoare comunei. Cateva zeci de localnici au trecut pe la pavilionul amplasat in Piata 1 Decembrie.

„Oamenii sunt obisnuiti sa vada politicianul in strada doar in campania electorala. De doi ani fac aceasta actiune ajungand cu audientele in multe dintre localitatile din Maramures. Pentru unii este o surpriza, tocmai pentru ca li s-a servit o „normalitate” gresita. Oamenii nu au probleme doar din patru in patru ani, ci zilnic. Am constatat asta si la Ocna Sugatag. Am strans o mapa de dorinte si nemultumiri.

Multe se refera la probleme ce tin de administratia locala. Sunt solicitari de bun simt, pentru rezolvarea carora exista solutii si, sper, deschidere din partea autoritatilor. La nivel national isi doresc un sistem de legi egal pentru toti, pornind de la reglementarile din domeniul economic, pana la cele din sfera juridica. Prin mentinerea unui sistem de privilegiati, si aici ma refer la pensiile speciale, oamenii simpli se simt cetateni de categoria a doua.

USR a depus in Parlament un proiect tocmai pe aceasta tema, de abrogare si plafonare a pensiilor speciale. Sper ca va fi in dezbatere in Camera Deputatilor in aceasta sesiune. Suntem categoric impotriva reglementarii unor categorii de „pensionari speciali”, cum ar fi cea a parlamentarilor si a alesilor locali, si pentru gasirea unei formule corecte de compensare a acestora, dupa pensionare, in baza principiului contributivitatii. Este o lege pentru care ne batem de doi ani, la fel cum ne batem ca legile justitiei sa se aplice pentru toti la fel. Cel mai implinit esti atunci cand vezi ca nevoile oamenilor sunt deja pe agenda ta politica”, a spus deputatul Vlad Emanuel Durus.

Biroul comunicare,

Cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1