Audiente in strada in Baia Sprie, cu deputatul USR de Maramures, Vlad Durus (FOTO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Deputatul USR de Maramures, Vlad Durus, impreuna cu colegii din USR Maramures, au fost prezenti sambata, 9 decembrie, in Baia Sprie, unde au organizat o prima sesiune de audiente publice in strada. Astfel, acestia au discutat, intre orele 9:00 si 12:00, cu localnicii, despre problemele cu care se confrunta si despre solutiile prin care s-ar putea rezolva acestea.

In urma intalnirii cu cetatenii s-a ajuns la concluzia ca Baia Sprie nu difera de celelalte orase din judet, se confrunta cu un aparat administrativ disproportionat de mare care genereaza un proces birocratic prea lung, sunt adesea ignorati de catre autoritati si ca exista probleme grave in special legate de numarul mare de familii cu membri plecati la munca in strainatate. Multi copii care sunt crescuti de bunici sau de catre unul dintre parinti, situtie care genereaza abandon scolar si educatie precara,  problema intalnita la nivelul intregii tari, de altfel.

Vlad Durus ii asigura pe baisprieni ca discutiile avute se vor concretiza in cel mai scurt timp in intrebari si interpelari, in sesizari si memorii, in cereri de informatii si initiative legislative. „ Ii invit pe aceasta cale pe cei din Baia Sprie sa ne caute la cabinetul parlamentar din Baia Mare, din Piata Libertatii, nr. 15, etaj 2, cu toata deschiderea, pentru orice probleme sau solicitari legate de oras. Zilnic ii vor gasi acolo pe colegii mei, iar pe mine in fiecare vineri, pentru audiente”, a precizat deputatul.

”Oamenii acestia au nevoie sa fie ascultati si ajutati. Pana sa venim noi, din ce mi-au spus, nu i-a mai cautat nimeni, decat in timpul campaniei electorale. Avem mult de lucru si aici. De asemenea, vom continua seria audientelor in strada in tot judetul, in ideea de a fi cat mai aproape de oameni si a afla in mod nemijlocit problemele si solicitarile”, a conchis deputatul USR de Maramures, Vlad Durus.

Biroul de presa al USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Chibitu

    Da, … nici ”Baia Sprie nu difera de celelalte orase din judet” așa cum nici ”intrebari si interpelari, sesizari si memorii, cereri de informatii si initiative legislative, invitații la cabinetul parlamentar”, nu diferă de alți parlamentari din județ. Mai, nea parlamentari, voi ați auzit de politici locale? Alea pentru care nu trebe’ sa stai cu fundu’n parlament si nici sub umbrela in mijlocu’ pietei. Sunt alea ale caror rezultate le-ati promis cand ati candidat. Mai bine ati intra prin sedintele consiliilor locale, judetean, comisii prefecturale … pe unde nu se prea fac poze … . Hai! Spor la treaba!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2