AUDIO: Chereches: La p…a ala de Apostol, la Bochis si Muste le-am astupat gura cu bani. Cu banii mei!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cu mare entuziasm si bucurie in suflet, primarul Catalin Chereches ne anunta acum cateva zile ca meritele sale fata de spiritualitatea orasului, dragostea sa netarmurita pentru oamenii de cultura si tot ceea ce inseamna arta si frumos au fost incununate cu un premiu deosebit: „Prieten al Artelor”. Distinctia a fost acordata de prestigioasa Uniune a Artistilor Plastici din Romania si priveste anul 2016, cand primarul Catalin Chereches, in afara de cele sase luni cat a stat la puscarie sau in arest la domiciliu, a revarsat o imensa admiratie si pretuire fata de mediul artistic din Baia Mare, pe care l-a sustinut intr-un mod admirabil.

Desigur, aceste calitati nu pot fi negate de cineva, iar premiul a venit foarte firesc. In acest spirit, al aprecierii fata de eforturile depuse de Catalin Chereches, un adevarat Mecena al culturii noastre, salutam implicarea deosebita a primarului baimarean, care i-a sustinut inclusiv financiar pe mai multi artisti baimareni, unii dintre acestia fiind muritori de foame. Sansa insa le-a suras atunci cand Catalin Chereches le-a dat niste bani si le-a stins suferinta, sa manance si gura lor ceva.

O inregistrare din fonoteca de aur a primarului, pusa la dispozitie de un grup de sustinatori ai Prietenului Artelor, ne arata cata pretuire si profund respect le poarta Catalin Chereches artistilor plastici baimareni, pe lista sa de favoriti numarandu-se Nicolae Apostol (alintat „p…a ala de Apostol”), Mircea Bochis sau Valentin Muste. Intr-un moment de maxima sinceritate si de energica traire interioara, primarul Catalin Chereches recunoaste ca nu s-a putut abtine, vazand durerea artistilor fata de demolarea unor cladiri din Colonia Pictorilor, si le-a dat bani din propriul buzunar, pentru a-i linisti.

Gest frumos si demn de tot respectul pentru Prietenul Artelor. Iata ca onorabilul sau act de caritate nu a fost uitat, oamenii de cultura pe care ii stimeaza la maxim l-au premiat asa cum se cuvine. Il felicitam si noi, prezentand in premiera inregistrarea emblematica pentru mecenatismul primarului Catalin Chereches.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. george

  FARA COMENTARII. CHIAR DACA VOCEA ESTE IRITATA DE FURIE SI BAUTURA (PROBABIL) ESTE EL MAXIMO.
  MERITA CITE UN PORTRET DIN PARTEA FIECARUI ARTIST ATINS DE ARIPA PROTECTOARE A LUI CC.

  Reply
 2. Geo

  Mai votați-l băimăreni, domniile Dumneavoastră pe acest primar penal cu limbaj de golan! Acesta este adevăratul Cătălin Cherecheș!

  Reply
 3. Geo

  Domnule Ciprian Dragoș, această înregistrare musai trebuie să ajungă la toate televiziunile naționale!

  Reply
 4. Geo

  Să te laude de-acum, Cherecheșule, cei precum Radu Țolaș, Anamaria Sommay, Claudiu Florescu, Liviu Bala, Gheorghe Pârja, Nicolae Goja, Viorica Pârja și alți jurnaliști de felul lor. Să-ți toarne aceștia în cap apa din toate iezerele lumii și tot nu vor reuși să te spele de mizeria în care te afli, Cherecheșule!

  Reply
 5. Vacanta mare

  Destul de subtiri injuraturi fata de ce poate. Are altele si mai si. Pacat ca nu sunt inregistrari cu acelea. In rest…chiar a facut ptr oras…ha ha ha. Micutul Kim Jong-un al urbei

  Reply
 6. Justitiarcuplete

  Artistii sa si vanda operele si sa participe la expozitii ca in occident.POMANAINGRASĂ!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *