AUDIO: Cum l-a umilit Chereches pe Marcas. Expozitia Camerei de Comert, ridiculizata de primar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Catalin Chereches nu rateaza nicio ocazie de a da o palma peste obrazul oricui are o realizare mai importanta decat a sa, orgoliul lui de a acapara toate manifestarile si initiativele cu impact la nivelul comunitatii determinandu-l sa recurga la afirmatii care nu fac altceva decat sa il duca in zona derizoriului.

Invitat la Expozitia Jubiliara “Rivulus Dominarum”, organizata de Camera de Comert si Industrie Maramures, in cadrul Sarbatorii Castanelor din acest an, Catalin Chereches i-a lasat masca pe toti cei prezenti, ridiculizand o manifestare cu 25 de ani de traditie. Primarul baimarean a afirmat ca spera ca editia din acest an sa fie ultima desfasurata in cadrul Sarbatorii Castanelor, pentru ca ea trebuie organizata altfel, la un alt nivel, si ca prin implicarea sa directa, evenimentul ar fi cu adevarat unul de amploare, nu o fasaiala ieftina, asa cum e in prezent.

„Aceasta editie jubiliara sper sa fie ultima editie in cadrul Sarbatorii Castanelor. Imi doresc sa fie o manifestare distincta. Vom discuta lucrul acesta cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie, vom stabili momentul potrivit, cand putem sa facem o manifestare de mare amploare.

La initiativa mea, Consiliul Local a asezat o structura, care trebuie sa vina in completarea Camerei de Comert, Agentia Economica a Municipiului Baia Mare”, a spus Chereches.

Dincolo de inventia cu agentia economica (Consiliul Local nu a votat niciodata asa ceva), declaratiile edilului i-au ofensat pe cei prezenti, prin modul in care Chereches a incercat sa lase impresia ca doar el poate face ca expozitia sa mearga mai departe.

Gheorghe Marcas, presedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures, s-a aratat foarte surprins de afirmatiile primarului baimarean, precizand ca evenimentul se va organiza si cu castane si fara. Poate chiar cu mere. Dar manifestarea va fi in toamna.

A fost o surpriza sa il aud pe domnul primar ca ar fi ultima oara cand ne aflam in cadrul Sarbatorii Castanelor. Daca nu sunt castane, o sa gasim mere. Sau altceva, in toamna, se va gasi”, a spus Marcas.

Iritat, Catalin Chereches a parasit intrunirea, in drum spre masina, aruncandu-i esarfa tricolora fotografului care il insotea.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Catalinoiu

  Acest penal mai are curajul sa vorbeasca el talhaul cu calificare de mafiot obtinuta de la tatal sau ,un criminal al padurilor, oare noi baimereni de ce nu ne mobilizam sa il dam jos printr un referendum , paote ne place sa ne jignesca mereu nici iadul nu te mai vrea pleaca odata la puscarie pe viata…..

  Reply
 2. ribizli

  urat comportamentul si gestul primarului Chereches… in ultima perioada are idei si initiative tot mai ciudate… arata tot mai nervos si agitat, mai nemultumit, mai “apucat”… si induce aceasta stare si celorlalti din jurul sau… oare se simte incoltit? simte ca-i fuge pamantul de sub picioare? nu stiu care este explicatia… populatia Baii Mari si-a pus mari sperante in el… din pacate insa primarul Chereches s-a dovedit a fi in mod clar o mare dezamagire, din toate punctele de vedere.. si mai este un aspect: ar fi foarte bine ca dl. primar s-o lase mai moale cu “iesitul in fata” si cu atitudinea sa de “balena in polonic” pana nu isi rezolva definitiv problemele in justitie..

  Reply
 3. grig

  Batranul comunist are stomac, a mai luat-o la viata lui si asa-i trebuie daca nu vrea s amearga la table in parc. Are destule bube si el pe cap, nu-l sainaliti de pomana. Sa lase locul la ai mai tineri ca o sa-l duca pe nasalie din CCIMM. Domle astia nu se lasa dusi decat cu dricul. Cat despre june are bufeuri de personalitate, cum doamne iarta-ma sa nu fie el cel mai mare, cel mai tare, cel mai primul la dat diplome. De parca orasul ii mosie personala iar centrul vechi legalaul din Viile Apei.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1