Aur cucerit de inotatorii masters Gold Stars Baia Mare in Croatia (FOTO)

croatia2 mastersMembrii Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat in 2 septembrie la campionatele Europene de Inot in Ape Deschise destinate sportivilor masters. Competitia a avut loc in localitatea Porec din Croatia. Romania a fost reprezentata de trei sportivi baimareni: Delia Ana Kovacs, Adrian Flavius Tura si Cristian Razvan Oros. In proba de 5.000 de metri, in apele Marii Adriatice, s-au aliniat la start peste 100 de concurenti. Delia Ana Kovacs a cucerit medalia de aur la categoria 40 – 49 de ani reusind sa parcurga cei 5 kilometri intr-o ora si 5 minute. Adrian Flavius Tura a participat tot la proba de 5 kilometri situindu-se pe locul 28. Razvan Cristian Oros a obtinut locul II in proba de 1.500 de metri.

„Ma bucur ca am participat la acest concurs si mai ales ca am reusit sa fac in asa fel incit toti cei prezenti sa auda numele Romaniei. A fost o competitie strinsa, dar a meritat tot efortul. Am inotat pentru prima oara  in Marea Adriatica, o experienta de neuitat”, a punctat Delia Ana Kovacs.

Adrian Flavius Tura: „Un concurs interesant. Nu au lipsit valurile si sarea. Am mostenit pasiunea pentru sport de la tatal meu, Ioan Tura, profesor de edcatie fizica si sport in Targu Lapus. A fost interesant sa inoti in apa sarata avind in vedere ca in Baia Mare ne antrenam doar in bazin sau la Barajul Firiza. Sper sa mai particip in viitor la astfel de competitii”.

Razvan Cristian Oros: „Am inotat pentru prima oara in apa sarata la o competitie sportiva. A fost interesant avind in vedere  deschiderea pentru sportul de masa a concurentilor. O cursa grea, dar foarte frumoasa. S-a pus accent deosebit pe sanatate, drept dovada controlul medical de rutina asigurat la fata locului. Concurentii, de la mic la mare, au dat dovada de fair-play iar tara este de o frumusete aparte”.

ZiarMM

croatia4 inot masters

croatia3 masters

croatia1 masters

croatia masters

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1