Dans sportiv: Aurul European vine in Baia Mare

PNL

dans sportiv rus teamLa sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Sala „Constantin Jude” din Timisoara, Campionatul European de Tineret Dansuri Standard, alaturi de concursul international Timisoara Open Championship 2016.

Aproape 120 de sportivi de pe batranul continent au participat la Campionatul European de Tineret, fiecare tara participanta fiind reprezentata de cele mai bune doua perechi. In cadrul acestei competitii, sportivii au dansat vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step, in timp ce Federatia Mondiala de Dans Sportiv (WDSF) a asigurat o jurizare de inalta competenta, formata din 12 arbitrii din tari diferite.

Paul Rednic si Roxana Lucaciu, campionii Romaniei, pereche care se afla de la inceputul anului 2016 pe prima pozitie in clasamentul mondial, au pornit ca si favoriti in cursa pentru titlul european.

“Au dominat ringul de dans castigand in finala toate cele cinci dansuri obtinand astfel mult-ravnitul titlu de campioni europeni la sectiunea tineret Standard.

Astfel, Paul si Roxana reusesc sa isi mentina pozitia de lideri in ierarhia Mondiala WDSF la categoria Tineret Standard. Romania castiga pentru prima data in istorie titlul european si devine una dintre tarile cele mai importante pe harta dansului sportiv mondial.

Aceste rezultate de lideri ai tuturor competitiilor la care au participat in ultima perioada vine ca o binemeritata rasplata pentru dedicarea si munca asidua pe care o fac in fiecare saptamana impreuna cu antrenorii lor”, se arata intr-un comunicat de presa.

Urmatoarea competitie majora pentru tanara pereche este Campionatul Mondial care se va desfasura la inceputul lunii iulie in Japonia.

Totodata, nu putem sa trecem cu vederea rezultatele exceptionale obtinute de o a doua pereche, legitimata la clubul Rus Team si anume: Alex si Maya Rusu. Acestia au ajuns pe prima treapta a podiumului la categoria Open International Juvenile 2 Standard, respectiv, pozitia secunda la categoria Open International Juvenile 2 Latino, in cadrul concursului international Timisoara Open Championship 2016.

Cu toate ca sunt, relativ, la inceputul vietii competitionale reusesc cu fiecare concurs la care participa sa se impuna mai puternic in fata perechilor adversare. Mentinand concentrarea si silinta cu care acestia se antreneaza vor ajunge cu siguranta viitorii campioni ai Romaniei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1