Autistul politic si cocina de porci romaneasca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Intre doua aparitii ale starurilor tiganesti la antenele voiculesciene si pe happylica protevista, romanul asista la o tabloidizare a vietii politice si sociale, 90% dintre informatii si dezbateri avand ca si subiect pe membrii etniei rroma.

De o asemenea mediatizare obscena si absolut cretina nu beneficiaza decat presedintele matrafoxat si premierul imatur, vedete ale razboiului civil carpato-danubian purtat intre exprocurorul plagiator si capitanul fara flota devenit latifundiar undercover. Dincolo de orice reguli si canoane, cei doi “granzi” ai vietii publice isi sufulca izmenele pentru a se parui cu pumnii goi, ca doi matrozi beti intr-un pub rau famat din Fanar. In acest timp, coana Europa asista dezgustata la show-ul de prost gust dintre doi. Asa zisi barbati de stat, care nu cad de acord  cine o are mai mare, paruindu-se reciproc fara jena si rusine.

Am senzatia ca traiesc intr-o dictatura bicefala a mediocritatii, asemenea unei familii cu doi parinti degenerati si decazuti, cu un tata betiv si o mama curva, al caror copil creste pe strazi la mila buticarului din colt si a vaduvei de la parter. Nu exista saptamana fara sa auzim tanguielile patetice ale micului Titulescu, pionierul cu pantaloni scurti care, trimis fiind la scoala fara ochelari, a nimerit intr-o casa de perditie si… punerile la punct “doctorale” ale individului insemnat cu stigmatul batausului de profesie.

Ultimele evenimente denota clar ca avem un premier incompetent, avortat spontan de o matusa Tamara bolnava de BTS. VV Ponta sufera de autism politic, narcisism si megalomanie cronica, fiind doar un individ ordinar care, pus in inferioritate de un microfon servit indecent, zambeste guristelor blonde din presa, face o gluma americaneasca nereusita dupa care arunca un raspuns preluat de la ciuvicii antiprezidentiali. Sa te bagi in gura lupului absolut nepregatit, cand stiai ca marinelul te va musca cu proteza de portelan pusa de un plutonier stomatolog ajuns general, fara sa-ti iei chiloti de tabla, este ori inconstienta ori tampenie. Dar sa o mai iei cu tine si pe fetita aia spelba cu aspect de bas bleuharvadian, fara colanti si centura de castitate, expunand-o virilitatii prezidentiale, este in mod clar masochism.

Consecinta a fost aceea ca oita fara vlaga a fost sacrificata de imaturul Ponta pe altarul zeului Marte, lacrimile ei virginale atragand si haita de baroni evazionisti, tupilati ghiolbaneste dupa gardul Cotroceniului, in asteptarea unui prilej pentru a o sfarteca pe altarul intereselor oligarhice. Si, de parca nu ar fi de ajuns, marele lider european cu studii politice de vara la Cornu, iese senin si se sinucide ludic spunand ca „Am gresit ca m-am dus la intalnirea de la Cotroceni. Cand te bagi in cocina, te mananca porcii”. Asadar, Maria Sa Victor Viorel intaiul, aspirant la functia suprema in stat, numeste institutia prezidentiala COCINA, iar pe presedinte PORC! Dupa o asemenea gafa politica, ilustrul sfertodoct (nu merita nici macar semidoct sa-l numim), ar trebui sa-si dea demisia din viata publica, sa emigreze in Somalia si sa lucreze voluntar intr-o tabara de refugiati care trateaza SIDA. Sa aspiri sa devii porcul din cocina nationala este dincolo de limita unei minti normale sau spus mitocaneste e ca si cum ti-ai baga baioneta in testicule.

Sunt curios daca, dupa toate aceste gafe monumentale, care denota nu doar incompetenta manageriala la guvernare, ci si tampenie politica, VV Ponta va mai fi sustinut de partidul stat care inca mai abureste 45% din electoratul inconstient. Se impune de urgenta interventia cucuvelei iliesciene, el salvatore de la patria, cel care sustinut de talibanii social-democrati aflati in conservare, poate sa il mazileasca pe adolescentul intarziat cu aere de om de stat, obtinandu-i un post de secretar III, la un consulat obscur din Mongolia. As fi curios sa aud parerile liderilor politici locali, cei care clamau factura mesianica si omnipotenta barbatului de stat chinezoid, recomandandu-mi mie si celorlalti cetateni disciplinati si cu spirit civic, sa votam un tampit care sigur ne va pierde la pacanele sau minibaschet, in cazul in care beti fiind in ziua votului l-am urca pe calul lui Stefan cel Mare.

Ne trebuie urgent o solutie, alta decat o dreapta blenoragica si obeza care a pus in cosul miresei unul numele, altul imnul, si ambii pe Andrea Paul Vass.. ca dar de nunta. Avem nevoie de un rege al ciocolatii, al scobitorilor sau al hartiei igienice importat din neant, incoruptibil si daca se poate orb, surd si mut capabil doar sa stea drepti la cantarea imnului. In rest Dzeu sa binecuvanteze Romania si pe romani.

Cato CENZORUL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. tacit

  Din pacate, aceasta este realitatea!
  Nu putem decit sa o constatam, pe ea, pe realitatea care este!

  Reply
 2. VLT

  Şi de fapt ce vor liberalii?
  Ca şi oicare alt partid vor să ajungă la Putere să demonstreze liberalilor care i-au ales că politica lor este bună pentru cei care mai cred în politicile lor. Uniunea anti preşedinţială nu a dat liderilor din teritoriu accesul la putere în suficientă măsură pentru a se justifica în faţa celor care au vut încredere în ei. Urmaşii comunismului uniţi în social democraţie i-a mai păcălit odată, scindând ministerele în aşa fel, ca oamenii liberalilor să nu aibă nici un fel de decizie, mai mult au captat prin mijloace şi tertipuri ministrul finanţelor,al industriei ,aruncând în derizoriu actul guvernării liberale. Fluturîndu i-se pe sub nas promisiunea preşedinţei lui Crin Antonescu, acesta gustând deja, în perioada suspendării lui Traian Băsescu miedul puterii, profesorul din Tulcea, a sacrificat prea mult şi prea mulţi, pentru promisiunea din toamna anului 2014, de a accede cel puțin 5 ani la Cotroceni. Miniştri liberali corupţi, sau nu erau arestaţi pe capete iar încrederea electoratului, dar mai ales a activiştilor liberali, a fost zdruncinată din temelii. Nemulţumirile creşteau necontenit iar singura formă de protest rămânea pasivitatea. Tăriceanu nu putea uita înfrângerea construită de Băsescu împreună cu liberali şi era dispus la orice pact pentru a ajunge din nou în vârful piramidei politice. Chiar dacă aparent în teritoriu Uniunea Social Liberală (USL) avea succes şi se puteau realiza multe din proiectele propuse în campanie, orgoliile locale măcinau încet şi sigur construcţia politică. Atât politica externă cât şi cea internă era mimată şi dispreţul nu întârzia să-şi arate rânjetul. Scindarea USL era aşteptată cu înfrigurare chiar dacă aceasta era catastrofală pentru democraţie. Încrederea oamenilor scădea şi arestările de prin toate partidele nu compensau suma lipsurilor din toate segmentele societăţii. Costul vieţii creştea , taxele erau tot mai multe şi mai mari. Dispreţul birocraţilor era în floare şi se aşteptau mişcări masive de protest ale maselor. Însă ca un colac de salvare , presa (Televiziunile comandate de Dan Voiculescu) aservită a reuşit să distragă atenţia maselor şi să disipeze încrederea în forţele noi ce doreau nu preluarea Puterii, ci înlocuirea întregii clase politice. Aleşii din toate nivelele erau şi sunt şi oameni potentaţi financiar şi nu puteau pierde scurt, facilităţile şi puterea acumulată. S-au coalizat , eliminând din joc persoanele care puteau urca la butoanele puterii periclitându-le averea dar mai ales libertatea.
  Liberalii s-au coagulat în jurul lui Crin Antonescu, acesta ridicându-se la rangul de sacrificat prin renunţarea la preşedinţia senatului apoi prin demisia din toate funcţiile politice făcând exces prin solicitarea sa de a se ieşi de la guvernare şi în teritoriu, ceea ce nu convenea aleşilor locali. Primarii liberali erau ocoliţi la repartizarea de fonduri cât de puţine erau , ceea ce le ştirbea din imagine.
  Pe acest fond a urcat în preferinţele electoratului Mircea Diaconu, dar mai ales Klaus Iohanis. Miracolul electoral al actorului Mircea Diaconu se datora şi notei interne naţionale a PSD prin care se ordona ca un număr sacru de voturi să fie acordat de susţinătorii PSD victimei la modă care deşi a fost dovedit corupt l-au trimis în Parlamentul European. Trebuia înlocuit Adrian Severin cu un loby-st de încredere. Acum liberalii sunt supuşi scindării! Unii care vor puterea murdară câştigată alături de PSD , iar alţii vor onoarea şi credibilitatea liberală ca şi o zestre provenită din istoria lor ante şi interbelică. Gruparea Tăriceanu se vor la hoitul vânat împreună cu gruparea Ponta. Iohanis şi cu Antonescu mizează pe istoria liberală şi în acelaşi timp pe influenţa externă oferită de PPE. Migrarea aleşilor europarlamentari spre PPE ordonată de conducerea interimară a PNL nu este întâmplătoare deoarece DREAPTA europeană este în pericol de a pierde majoritatea în obţinerea Preşedinţiei Consiliului Europei. Unificarea Dreptei româneşti este soluţia alungării diletanţilor pretinşi social democraţi care în amatorismul lor politic au distrus crâmpeiul de credibilitate de care se bucura România în structurile europene şi transatlantice.TVL

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2