Automobilism: Natalia Iocsak (Minaur) lupta in prima etapa a concursului Drift Kings European Series, Bratislava

PNL

Doi dintre copiii de aur ai driftului romanesc isi incep sezonul 2020 cu o super aventura in Slovacia. Natalia Iocsak si Claudiu Adam vor lua startul in prima etapa a Drift Kings European Series, care se va desfasura in perioada 28-29 martie la Bratislava.

Inainte insa, Natalia a fost invitata sa participe la un show de Ziua Femeii, la Targu Mures sau la Bistrita (desi este posibil sa fie prezenta la show-uri in ambele orase pe 8 Martie). Apoi, in zilele de 21-22 martie, Natalia va participa la un preambul la sezonul intern, o etapa organizata la Prejmer (Brasov).

Natalia Iocsak s-a numarat printre premiantii Galei Premiilor de Excelenta ale municipiului Baia Mare. In varsta de 16 ani, Natalia si-a facut debutul in drift in 2019 si a reusit inclusiv un Top 4 la Semi Pro.

Comisia Nationala de Drift a anuntat ca sezonul 2020 din Campionatul National de Drift va avea 5 etape. Dupa ce in editia trecuta a gazduit marea finala, Capitala va deschide acest an competitional cu o noua confruntare internationala a cailor putere.

Etapa din Bucuresti se va desfasura in perioada 25-26 aprilie. Cu aproximativ 20.000 de spectatori in 2019 la National Arena, RoDrift pregateste o locaie surpriza pentru acest an. Si de aceasta data, participarea pilotilor din afara tarii va fi una impresionanta.

RoDrift va continua colaborarea cu organizatia similara din Ungaria, iar in 2020 se vor desfasura doua etape comune pe circuitul de la Mariapocs. Prima pe 9-10 mai, iar cea de-a doua pe 21-22 august. De altfel, datorita traseului spectaculos, circuitul Rabocsring este in topul preferintelor pilotilor romani.

TransRaraul gazduieste etapa a treia din 2020, in perioada 11-12 iulie. Desfasurata la o altitudine de 1.550 de metri, etapa este considerata cea mai dura din Campionatul National de Drift, avand cea mai mare rata a abandonurilor.
Marea finala din 2020 va avea loc pe 19-20 septembrie pe Transalpina, mai exact in Pasul Urdele, cel mai inalt punct rutier al Romaniei, la 2145 de metri. Este pentru a doua oara cand o etapa de drift are loc intr-unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale tarii dupa editia de anul trecut, transmisa si in direct de Pro X.

Informatii si foto: minaur.ro/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1