Autoritatile baimarene, apel catre cetateni. Afla motivul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

baia-mare-zapada-2016-22Avand in vedere temperaturile extreme negative (ger) prognozate pentru zilele urmatoare de catre Administratia Nationala de Meteorologie, autoritatile administratiei publice locale adreseaza persoanelor fizice si juridice de pe raza municipiului Baia Mare, solicitarea de a curata de zapada caile de acces aferente imobilelor unde domiciliaza sau isi desfasoara activitatea societatile comerciale, inclusiv pe cele care le detin in proprietate.

De asemenea, solicitarea de a indeparta zapada de pe trotuare si alei pentru asigurarea traficului pietonal o adresam si in zona imobilelor, unde la parter functioneaza societati comerciale, magazine sau prestatori de servicii.

„Apelam la Asociatiile de Proprietari si Consiliile Civice de Cartier sa sprijine aceasta actiune si sa intreprinda demersurile necesare pentru ca cetatenii sa dea dovada de spirit civic si a degaja zapada inclusiv din parcarile rezidentiale si a garajelor amplasate in zona blocurilor de locuinte”, a spus viceprimarul Vida Noemi.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

14 Comments

 1. ioan

  De acord.Ne apucam noi de deszapezit,dar vrem si noi ceva la schimb: sa-i dati afara pe toti sefii care trandavesc pe bani publici si nu sunt in stare de nimic.Asa mi se pare corect.

  Reply
 2. mmm

  apel catre Vida, Rob si coalitia pentru baia mare … avand in vedere ca ieri am dat peste 2 ore la lopata va invit sa il luati pe chereches de ureche sa ii spuneti sa aduca milioanele de euro furate, inapoi si sa luati lopetile in mana toti incompetentii din primarie si sa dati si voi dovada de spirit civic …

  Reply
  1. horea

   Nu Chereches e de vina ca ei sunt prosti.Din cate am auzit in caietul de sarcini pentru deszapezire era prevazut ca aia sa fie platiti ca zilieri.Care din voi daca ati fi avut firme de profil plateati muncitorul lunar si daca ningea o zi va platea primaria doar ziua aceea ?

   Reply
 3. istvan

  ioi te leanca Noemi. Tu vorbit romaneste asa corect ? Cine scris la tine una text asa bine formulata. No nem lehet ce okose e fata asta care tot tacut pana acum dar cind vorbit spus bine la tot! Bravo, Catalin bistos mandru la tine.

  Reply
  1. Unu

   Avelo bahtalo more! Ca ungur nu esti,dar esti tigan! Mai bine ti-ai vedea de treaba ta ca esti prost ca noaptea!

   Reply
 4. Student

  Dupa d-na vice ar trebui ca Asociatiile de Proprietari si Consiliile Civice de Cartier sa curete si strazile si bulevardele! RUSINE !!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. Doina

  Cetatenii si-au curatat spatiile din fata blocurilor, fara acele consilii de cartier(habar n-am ce inseamna asta…am vazut ceva pe FB referitor la asta). Da’ soselele si strazile din cartiere tot noi sa le curatam? Si sa va platim si taxe si impozite locale? Si ce mama dracului mai vreti? Ca de platit salariile si primele grase de la buget(tot din taxele si impozitele de la noi) nici nu ne mai vine sa ne amintim! Popor idiot ca romanii, rar mai gasesti!

  Reply
 6. un oarecare

  Cei care primesc ajutoare sociale stau la caldurica si noi fraierii dam la lopata…..e buna rau asta.

  Reply
 7. ionel ciunt

  daca ar pune pe toti cei cu ajutor social la treaba ar fi curate trotuarele si parcurile dar cum domni din primarie dorm pe ei e bn si asa. lasa ca platesc fraieri taxe si impozite si daca cad si isi rup gatul sau piciorele

  Reply
  1. hasistat social

   Moo,cat lucram noi hasistatii lucreaza si haia de la primarie si pe ce lovele,mancati-as!

   Reply
 8. Emi

  La bloc am curățit fara acest apel dar nu toți locatarii sunt conștienți de acest lucru eu cu inca doi am rezolvat mai ales cu locul de parcare eu îmi fac loc și vine câte o fâta și ioc loc de parcare

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2