Autoritățile germane vor investiga mai multe aplicații de chat, printre care și WhatsApp

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Autoritățile germane vor investiga mai multe aplicații de chat, printre care și WhatsApp, pentru a vedea cum sunt gestionate informațiile personale ale utilizatorilor. O altă chestiune care se dorește a fi elucidată este dacă și în ce măsură o interoperabilitate între diversele platforme de chat poate fi în favoarea utilizatorilor, informează Bloomberg.

„Este îndoielnic dacă și în ce măsură aceste servicii protejează datele cu caracter personal”, a declarat Andreas Mundt, președintele autorității de reglementare. Se va „examina, de asemenea, dacă și în ce măsură interoperabilitatea îmbunătățită ar putea juca un rol în, de exemplu, alegerea furnizorilor de către consumatori, care oferă o mai bună protecție a datelor”.

WhatsApp este cea mai utilizată aplicație de mesagerie pentru germani care utilizează dispozitive Android cu peste 7 milioane de utilizatori zilnici, potrivit Statista. Facebook Messenger urmează cu 2,8 milioane de utilizatori zilnici, iar Skype de la Microsoft Corp are aproximativ 1,8 milioane de utilizatori zilnici.

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *