Autoritatile italiene au inaugurat podul de la Genova care s-a prabusit partial in august

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Autoritatile italiene au inaugurat, official, sambata santierul podului de la Genova care s-a prabusit partial in august, costul lucarilor de demolare si excavare fiind estimat la 19 milioane de euro, a informat un decret semnat vineri, potrivit AFP, titrat de Agerpres.

Un consortiu de cinci firme italiene se va ocupa de acest santier, a precizat un comunicat al Ministerului italian al Infrastructurii si Transporturilor.

“Este un moment important pentru intreaga tara”, a comentat vineri ministrul infrastructurii si transporturilor, Danilo Toninelli, recunoscand, in acelasi timp, ca “provocarea reconstructiei rapide a podului cu siguranta nu este simpla”.

Un pod nou a fost promis pentru toamna anului 2019.

La 14 august, prabusirea viaductului Morandi, care lega orasul Genova si portul sau de autostrazi spre alte orase italiene si spre Franta, a facut 43 de moti si zeci de raniti.

Justitia italiana a deschis o ancheta impotriva a 20 de persoane si a companiei Autostrade per l’Italia (Aspi), operatorul privat al autostrazii, pentru omor din culpa si nerespectarea normelor de securitate.

Foto: Wall Street Journal

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *