Autoritățile maramureșene au continuat și vineri verificările privind respectarea măsurilor de protecție

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 7 august, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate au participat 129 de polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

”Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat șapte acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 82 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 14 mijloace de transport, din care șapte mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 91 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.500  de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, precizează IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1