Autorul atacului armat de la Strasbourg, Cherif Chekatt, a fost ucis de politie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autorul atacului armat de marti de la Strasbourg, Cherif Chekatt, a fost impuscat mortal joi seara de politie in zona Neudorf/Meinau, relateaza AFP, dpa si Reuters, informeaza AGERPRES.

Cherif Chekatt a fost ucis in urma unei operatiuni a politiei in zona, care a fost lansata in jurul orei locale 21.00 (20.00 GMT), potrivit Reuters.

Barbatul a fost impuscat pe Rue du Lazaret, unde un foarte important dispozitiv de politie a fost desfasurat, a declarat pentru AFP o sursa apropiata dosarului.

„El a tras asupra unei echipe de politisti de siguranta publica care a ripostat”, a precizat pentru AFP o sursa din politie.

Marti seara, cu putin timp inainte de ora 20.00, el a patruns in centrul istoric al orasului in Targul de Craciun si a deschis focul in mai multe randuri asupra trecatorilor. Aflat in posesia unei arme de foc si a unui cutit, el s-a angrenat apoi intr-un schimb de focuri cu fortele de ordine, care l-au ranit la brat, dar dupa aceea a reusit sa fuga luand un taxi.

Trei persoane au murit in acest atac, cinci persoane sunt grav ranite si opt sunt ranite usor, potrivit unui bilant inca provizoriu.

Peste 700 de membri ai fortelor de ordine erau in cautarea sa dupa atentat si mai multe operatiuni de politie au avut deja loc in Neudorf, cartier din sudul Strasbourg in care Cherif Chekatt a crescut.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole