Autostrada din Parcul National Muntii Rodnei (VIDEO)

home camp2
home camp2
home camp2

Capra neagra, marmota sunt specii ocrotite de lege. Muntii Rodnei – Parc National cu regim foarte strict. Degeaba. In fiecare weekend e autostrada in Parcul National Muntii Rodnei. Plin de snowmobile, care au interzis prin lege. Oricine merge pe munte in zona Borsa e socat de traficul intens pe care il gaseste acolo. Nu poti sa mergi nicaieri fara sa existe riscul de a da un snowmobil peste tine. Cand ii intrebi cum de se intampla asta, raspund ca sunt invitatii primarului din Borsa sau ai nu stim carui potentat local.

Pe langa conationali, polonezi, cehi, elvetieni, care in tara lor respecta legea, vin aici pentru ca nimeni n-o aplica. Politia nu face nimic, Jandarmeria montana la fel. Desi oamenii suna incontinuu la 112, sunt redirectionati tot la autoritatile locale.

Tot ce vedeti in filmarile de mai jos e la peste 2.000 de metri, in golul alpin. USR Maramures nu va lasa situatia sa ramana asa. Vom sesiza toate autoritatile, de la locale la guvernamentale. Legea e foarte clara, dar trebuie si aplicata. Daca n-o aplica, USR Maramures va sesiza institutiile abilitate pentru aplicarea legii si pentru tragerea la raspundere a celor vinovati.

USR MARAMURES

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *