Autotren si autoturism in flacari, dupa ce au intrat in coliziune pe un drum judetean

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un autotren incarcat cu cereale si un autoturism au luat foc dupa ce, in noaptea de luni spre marti, au intrat in coliziune, pe DJ 381, in apropierea localitatii Ciocarlia, din cauza soferului autovehiculului de mare tonaj care nu a acordat prioritate de trecere, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, transmite AGERPRES.

Flacarile au fost stinse de pompieri, traficul rutier in respectiva zona fiind blocat timp de circa patru ore.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) “Dobrogea”, pompierii au intervenit cu o autospeciala de stingere de la Detasamentul Medgidia si cu o autospeciala cu modul de descarcerare, plus un echipaj medical SMURD B.

Din cercetarile politistilor a reiesit ca soferul autotrenului a iesit pe sosea de pe un camp, fara sa acorde prioritate de trecere autovehiculelor aflate in trafic.

“Un barbat, de 65 ani, a condus, pe camp, un ansamblu de vehicule format din autotractor si semiremorca, incarcata cu grau, iar pe fondul neacordarii de prioritate a iesit de pe terenul agricol perpendicular pe axa DJ 381, unde a fost lovit de un autoturism, condus de un barbat, de 25 de ani, care circula pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocarlia catre localitatea Valea Dacilor. In urma impactului, cele doua vehicule au luat foc. A rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului autoturismului. Traficul a fost blocat pana in jurul orei 2,30”, a informat IPJ Constanta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *