Autoturism “blindat” cu tigari de contrabanda, urmarit in trafic pe raza Municipiului Sighetu Marmatiei

home camp2
home camp2
home camp2

Politistii de frontiera din Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat 13.500 de pachete cu tigari, in valoare de aproximativ 158.000 lei. Marfa se afla intr-un autoturism care a fost urmarit in trafic, si urma sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Lucratorii nostri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control, pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, a unui autoturism marca Mitsubishi, care circula, in trafic, cu mare viteza. Conducatorul auto nu a oprit la semnalele politistilor de frontiera si a demarat in tromba, fapt pentru care colegii nostri au pornit in urmarirea autoturismului. Dupa aproximativ 12 km, pe raza localitatii Giulesti, masina in cauza a fost descoperita abandonata in curtea unui imobil, in interiorul acesteia putand fi observate mai multe colete voluminoase.”

Imediat, au fost luate masuri de monitorizare a zonei prin dispunerea unor verificari specifice in vederea identificarii si retinerii conducatorului auto, iar autoturismul cu tigari a fost dus la sediul Politiei de Frontiera.

Astfel, in urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 13.500 pachete cu tigari, de diferite marci, avand provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 158.000 lei. Marfa a fost confiscata.

In cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *