Autoturism cautat de autoritatile britanice, oprit in Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, in cooperare cu reprezentanti ai IPJ Maramures, au depistat in trafic un barbat care conducea un autoturism marca BMW, ce figura ca fiind cautat de autoritatile din Marea Britanie.

In data de 13 octombrie, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial Politiei de Frontiera Maramures, in cooperare cu reprezentanti ai I.P.J. Maramures, au declansat o actiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din strainatate.

„Astfel, in jurul orei 13.00, a fost oprit in trafic pentru control, pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, un autoturism marca BMW, model 635D. Masina era condusa de cetateanul roman R.M., in varsta de 34 de ani, domiciliat pe raza judetului Satu Mare.

Cu ocazia verificarii documentelor, politistii de frontiera au constatat ca masina este semnalata ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de autoritatile din Marea Britanie .

Autoturismul, in valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul institutiei pana la finalizarea cercetarilor, in cauza fiind intocmita lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de tainuire”, a declarat Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2