Autoturism cautat in Italia, depistat de politistii de frontiera la Viseu de Jos

PNL

In data de 8 decembrie, in jurul orei 17.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Viseu de Sus au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism, marca Mercedes CLA 200 D, cu numar de inmatriculare specific Italiei. Soferul era un cetatean roman in varsta de 38 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“La controlul efectuat asupra documentelor, lucratorii nostri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora fapt pentru care au luat masura conducerii autoturismului si soferului la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

Astfel, in urma unor verificari suplimentare efectuate s-a constatat faptul ca autoturismul in cauza figureaza ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Italia”, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.

Masina, in valoare de aproximativ 35.000 euro, a fost indisponibilizata la sediul S.P.F. Viseu de Sus, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, iar la finalizarea acestora se vor lua masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1