Autoturism confiscat la frontiera pentru trafic cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din Siret-ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit, ascunse intr-un spatiu special amenajat in podeaua unui autoturism condus de un barbat cu dubla cetatenie romano-ucraineana, 2.400 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In data de 23 octombrie a.c., in jurul orei 12.00, s-a prezentat la frontiera Siret, pe sensul de intrare in tara, un barbat cu dubla cetatenie romano-ucraineana, in varsta de 43 de ani, conducand un autoturism marca Seat Altea, inmatriculat in Bulgaria. In baza analizei de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autovehiculului, persoanei si bagajelor.”

Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un spatiu special amenajat in podeaua autoturismului, cantitatea de 2.400 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.

Tigarile, in valoare de 3.600 lei, au fost confiscate, iar soferul a fost amendat cu 8.000 de lei. Totodata, autoturismul in valoare de 19.000 lei a fost indisponibilizat in vederea confiscarii de autoritatea vamala, intrucat avea un spatiu special amenajat pentru transportul tigarilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2