Autoturism furat din Austria descoperit la frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontiera un autoturism marca Seat, care figura in bazele de date ca fiind furat din Austria. In ultimele 48 de ore, in acelasi punct de trecere a frontierei au mai fost retinute doua autoturisme, unul marca Jaguar, iar altul Kia, care erau cautate de catre autoritatile din Italia, respectiv Belgia.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La Punctul de Trecere al Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un cetatean roman, in varsta de 50 de ani. Acesta conducea o platforma marca Mercedes Sprinter, cu ajutorul careia transporta un autoturism marca Seat, fara placute de inmatriculare. Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare in bazele de date, in urma carora au constatat ca autoturismul marca Seat era semnalat ca fiind furat din Austria din data de 31 iulie 2019.”

Masina, in valoare de aproximativ 16.500 lei, a fost indisponibilizata la sediul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole