Autoturism furat din Cluj-Napoca, depistat de politisti in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

 

Azi – noapte, in jurul orei 23.45, politistii Biroului Rutier care efectuau activitati de supraveghere a traficului pe raza municipiului Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe bulevardul Unirii. Autoturismul era condus de un tanar care nu a putut prezenta pentru control actele personale si ale autoturismului.

Verificarile efectuate de politisti au relevat ca la volan se afla un cetatean german in varsta de 22 de ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a constatat ca acesta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca autoturismul a fost sustras de pe raza municipiului Cluj Napoca in perioada 22 – 24 ianuarie, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Autoturismul a fost ridicat de politisti in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis si furt in scop de folosinta iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole