Autoturism furat din Italia “saltat” la Petea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din Petea au descoperit la control un autoturism marca Smart, care figura in bazele de date ca fiind furat din Italia.

Ieri, in jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra in Romania o persoana cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, in varsta de 30 de ani, cu domiciliul in judetul Iasi. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitara marca Mercedes si o platforma, pe care transporta un autoturism model Smart, inmatriculat in Italia.

Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei: “Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare si au constatat ca autoturismul transportat era semnalat de autoritatile din Italia ca fiind furat, din luna septembrie 2018.”

Autoturismul, in valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, in cauza fiind intocmita lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de tainuire, la finalizare fiind dispuse masurile legale care se impun.

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *